Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Partenis


SAT TVU centruMirna lokacijaDvorišteRoštiljZa porodice
Pefkohori apartmani letovanje 2023:
Vila Partenis


Gostima se sviđa zbog:

Obezbedjeni peškiri za goste smeštaja

Mirna lokacija

Odličan izbor za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Partenis je smeštena na samom ulasku u poznato letovalište Pefkohori, a nedaleko od samog centra mesta. Ovaj objekat se nalazi na samo 150m od najlepšeg dela plaže. U blizini vile je i veliki supermarket “Masutis”.

Vila Partenis je objekat sa prelepim travnjakom, cvećem i palmama, dvorište ove vile je prava oaza za odmor i druženje. Garnitura za sedenje u hladu masline je idealno mesto okupljanja, kako preko dana, tako i u večernjim satima. Sadržaj vile Partenis upotpunjuje i roštilj, koji gosti mogu koristiti. U dvorištu se takodje nalaze i dva tuša, a u sklopu vile je i recepcija za sva pitanja i neophodnu pomoć.

Apartmani su namenjeni prvenstveno za porodice sa decom jer poseduju spavaću sobu i dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom i ležajem na razvlačenje, kupatilo i prostranu terasu sa garniturom za sedenje. Takodje imaju LCD TV i klima uredjaj koji se doplaćuje na licu mesta.

Struktura smeštaja je kako sledi:
1/3+1 apartman: u jednoj prostoriji dva obična ležaja i fotelja na razvlačenje, u drugoj prostoriji jedan običan ležaj čajna kuhinja.
1/4 apartman: u jednoj prostoriji dva ili tri obična ležaja, u drugoj prostoriji jedan ili dva obična ležaja i čajna kuhinja.
1/5 apartman: u jednoj prostoriji tri obična ležaja, u drugoj prostoriji ležaj na razvlačenje i čajna kuhinja

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja 5€ dnevno. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 39.989793, 23.608256.Vila Partenis cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 31.03.2023
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Pefkohori.